Rboek is een eenvoudig te gebruiken online software
voor het beheren van je boekwinkel, magazijn en online shop.

over Rboek

Rboek: over ons

Rkassa

George Bagratuni geboren in Armenië is sinds 2004 eigenaar van R-Kassa en heeft als motto Complexe techniek en de wensen van de klant samenbrengen; écht gebruiksvriendelijke software ontwikkelen.
Dat as de basis waarom RKassa het levenslicht zag. In 2023 is er een nieuwe tak toegevoegd aan dit ruim bewezen concept, namelijk RBoek.

Het motto zal iedere ontwikkelaar omschrijven maar in de praktijk blijkt het tegenovergestelde waar te zijn.

DidyDesignWij zijn een creatief en zelfstandig bureau gevestigd in Lunteren, gedreven door onze passie voor ontwerpen.

Mijn naam is Didy en ik sta klaar om prachtige creaties te maken voor mijn opdrachtgevers. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, webdesign of hulp bij online marketing, ik ben er om je te adviseren en het maximale uit je website te halen. Altijd op zoek naar innovatie en een frisse benadering.

Ik blijf voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in communicatiebehoeften, middelen, nieuwe technologieën en veranderende trends. Mijn carrière begon als DTP’er en daarna runde ik samen met Eric onze eigen webshop, waarbij we werden geconfronteerd met de uitdagingen van online marketing. We ontdekten al snel dat succes niet alleen afhankelijk is van een diepe zak met geld. Door vallen en opstaan hebben we geleerd dat er ook andere manieren zijn om te slagen. In 2020 heb ik (Didy) de stap gezet om mijn passie en opgedane kennis te combineren en van mijn werk te maken. Ik sta klaar om mijn kennis en ervaring met je te delen.

Onze focus ligt altijd op effectieve diensten en middelen: functioneel ontwerp met een aantrekkelijke uitstraling. Het creëren van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers staat voorop.

Hoewel we slechts met z’n tweeën zijn, geloven we dat mooie dingen vaak in samenwerking ontstaan. Dit houdt de communicatielijnen kort en bevordert de samenwerking. We hechten veel waarde aan goede relaties met tekstschrijvers, fotografen, marketing specialisten, drukkerijen, videografen en collega-vormgevers. Waar nodig maken we gebruik van hun expertise om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ontstaan van Rboek

Didydesign.nl kwam in contact met de eigenaar van Boekhandel ‘De Wedloop’ uit
Barneveld. Hij was op zoek naar een ander kassasysteem gekoppeld aan zijn webshop. De ene leverancier kwam met ERP Software gekoppeld, de ander met WMS software of alleen kassasoftware. Een grote brei in een voor hem onbekende wereld. Hij gaf daarom Didydesign.nl de uitdaging om een antwoord te vinden op dit vraagstuk.
Zo kwamen we in contact met George en na de nodige brainstormsessies hebben beide partijen een samenwerkingsverband opgezet onder de naam RBoek.nl (Rkassa & Didydesign.nl). RBoek verzorgt de techniek en Didydesign.nl de integraties en de begeleiding van de integraties.

RBoek vanuit 1 systeem grip op je winkel

Onze bezoekadressen (alleen op afspraak)

RKassa BV
Weidehek 32B
4924 AS Breda

DidyDesign
Renswoudsestraatweg 15b
6741 ME Lunteren