laten we beginnen met koffie

Telefonisch "gewoon" bereikbaar

Bereikbaarheid is voor ons hét begin van de oplossing. Een van de vertrouwde gezichten is altijd beschikbaar en bekend met de ins- en outs van de aan jouw geleverde software.

Telefoonnummers - E-mail

Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice: 06-20791592.
Voor technische vragen kun je bellen met: 076- 7370 228.

We zijn ook bereikbaar via mail: verkoop@rboek.nl

Eerlijke prijs

Kwalitatief en betaalbaar. Deze twee ingrediënten bepalen het succes. Een vaststaand en geen verborgen extra kosten.

Ervaren Support Afdeling

Ervaar je een probleem of loop je ergens tegenaan? Onze professionals hebben een passie voor IT. Zijn helpen je graag en denken met je mee zodat je een goed antwoord krijgt op jouw vraag of probleem.

Je kunt bijna alles zelf

Ons systeem is zo ingericht dat je verder kunt zonder onze hulp. Met behulp van onze handleiding en video’s kun je eenvoudig zelf aan de slag. Kom je er niet uit? Dan staat ons supportteam voor je klaar om je verder te helpen.

Gebruikersgroep

Aan het einde van het vierde kwartaal komt er een gebruikersgroep bestaande uit winkeliers en uitgevers. Uit een overzicht van alle vragen die gesteld zijn over Rboek (o.a. voorraad en inkoop), kritische opmerkingen en storingen met betrekking tot de software, zullen zij gaan kijken welke punten verbeterd kunnen worden ten behoeve van gebruiksvriendelijkheid zodat we een optimale dienstverlening aan onze klanten kunnen bieden.